Almás pite

3 bögre lisztet, egy bögre porcukorral, 25 dkg mrgarinnal, 1,5 doboz tejföllel, 2 tojás sárgájával, 1 csomag sütőporral, 1 csipet sóval és egy kevés citromhéjjal összegyúrjuk, majd a tésztát ketté vesszük. 2 kg almát meghámozunk, lereszelünk és evőkanál cukorral, 2 teáskanál fahéjjal és 5 dkg margarinnal megpároljuk. (5 perc).
A tészta egyik felét kivajazott tepsibe rakjuk, rátesszük a megpárolt almát és betakarjuk a tészta másik felével. A tetejét tojással megkenjük és villávalmegszurkáljuk. Előmelegített sütőben 170 fokon 40 percig sütjük.

Termékeink

Lipiliszt Vanília ízű Zabital
Lipiliszt Eper ízű Zabital
Lipiliszt kakaós zabital
Teljes kiőrlésű bio búzaliszt
Teljes kiőrlésű bio tönkölyliszt
Teljes kiőrlésű bio rozsliszt